Har du fået neglefeber? Sådan kommer du i gang med flotte gel-negle derhjemme

I de senere år er det blevet enormt populært at få lavet negle. Gele, akryl, shellak, mulighederne er uendelige, og for en begynder kan det virke overvældende. For ikke at tale om at det er dyrt at opretholde de flotte negle, som typisk skal genopfyldes hver tredje eller fjerde uge på en klinik. Heldigvis kan man med lidt øvelse få lige så flotte negle derhjemme.

Kom trygt i gang med en startpakke

Hvis det føles som lidt af en jungle at finde rundt i alle de produkter, der tilbydes på markedet, har Neglefeber gjort det nemt for dig. De tilbyder nemlig startpakker, som indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at lave smukke negle. Alt efter om du vil forstærke eller forlænge dine negle eller bare have en flot og holdbar manicure, så kan de hjælpe. Startpakkerne er nemlig sammensat, så du får præcist de produkter, du skal bruge. Fælles for pakkerne er, at de alle kommer med for eksempel UV-lampe, neglefile og topcoat, så du er klar til at gå i gang med det samme.

Lær af de bedste

Når du har de produkter du skal bruge, er det bare med at komme i gang. Føles det stadig lidt overvældende og nyt, kan det være en god idé at se nogle videoer af professionelle på for eksempel Youtube. Det er typisk nemmere at kopiere, når man kan se, hvad man skal gøre og ikke bare læser om det. Neglefeber tilbyder også guides og videoer i deres læringsunivers, som du kan benytte. Hvis du sidder inde med et specifikt spørgsmål, som er svært at finde svar på, har de også åbent for sparring på telefon og e-mail. Husk at øvelse gør mester, så selvom neglene måske ikke sidder lige i skabet første gang, så bliver du helt sikkert bedre med tiden.

Pas på dit helbred

Selvom det er let at komme i gang med, kan nogle negleprodukter indeholde hård kemi, som du bør undgå at indånde eller få på huden. Især når hænderne skal i UV-lampen, er det vigtigt at produkterne kun er på selve neglene. Flere og flere tilbyder dog efterhånden mere skånsomme produkter, som er fri for skadelige ingredienser såsom parabener, formaldehyd, toluen og sulfater. Hold derfor øjnene åbne når du køber nye produkter til dine negle, og sørg for indimellem at give dine negle en pause fra geleen. Så er du godt på vej til at holde dine negle smukke i mange år fremover.