Sådan får du en overskuelig garderobe

Har du en masse tøj i din garderobe, så det er svært at finde ud af, hvad du skal have på? Det kan også være, at du længe har ledt efter et par shorts eller et par jeans, som du bare ikke kan finde. I så fald er det på tide, at du gør noget ved det. Her finder du gode råd til, hvordan du får en overskuelig garderobe.

Hav et rummeligt tøjskab

For at kunne få styr på dit tøj er det vigtigt, at du har et rummeligt tøjskab, hvor der er plads til lidt af hvert. Dette er vigtigt, da det giver dig mulighed for at organisere dit tøj på en måde, så du kan finde det, som du har brug for.

Ryd op i din garderobe

Derudover er det en fordel, hvis du bruger noget tid på at rydde op i din garderobe. Det giver dig et overblik over, hvad der rent faktisk er i skabet. Hvis der er noget, som du ikke længere bruger, skal du skille dig af med det. Du skal selvfølgelig lægge dit tøj pænt på plads igen.

Del din garderobe op efter sæson

Det er ydermere en god idé at dele din garderobe op efter sæson, hvis du har en del tøj. Du har helt sikkert tøj, som du kun bruger om vinteren. Det samme gør sig gældende i forhold til sommeren. Det kan være en stor hjælp, når det kommer til at få en overskuelig garderobe, da du vil få meget mere plads i skabet.